Vaccinurile, preventie sau boala?

Va aflati in fata unei carti care aduce in literatura medicala romaneasca cea mai mare provocare din ultima jumatate de secol.

Vaccinurile sunt bune sau rele?

  •   Au facut mai mult bine sau mai mult rau?
  •   Au rezolvat intr-adevar marile epidemii sau este un mit lipsit de orice rigoare stiintifica?
  •   Fabricile care le produc si guvernele care le promoveaza sunt sincer ingrijorate de bolile popoarelor infectate cu miliardele de doze sau exista un interes economic in promovarea lor?

Cartea autoarei Dr. Christa Todca-Gross incearca sa raspunda la aceste intrebari pentru toti parintii, medicii si studentii – pentru toti cei care o cititi.

Literatura medicala si jurnalistica au dovedit in ultimii ani ca industria de medicamente este una dintre cele mai profitabile afaceri in lume. Orice constiinta profesionala trebuie sa se intrebe daca un tratament este sau nu prescris abuziv, numai pentru a se obtine un profit, si daca nu cumva reactiile adverse depasesc beneficiile.

Idei contestatare asupra teoriei vaccinaliste au fost inca de la inceputul folosirii vaccinurilor. Pe masura ce au trecut anii, cercetatorii au acumulat date statistice si istorice importante, care ii ajuta acum sa judece si sa precizeze mai bine fenomenul. Date importante despre inutilitatea vaccinurilor, reactiile adverse si patologia pediatrica nou creata (boli noi induse) de vaccinuri veti gasi intre copertele acestei carti (ADHD, autism, leucemii, forme rare de cancer etc).

Dr. Christa Todea-Gross este un model de medic care isi iubeste profesia si bolnavii. Desigur ca isi asuma la randul sau riscul de a fi contestata de cei care nu respecta axioma profesiei noastre: primum nonm nocere.

Cartea poate fi comandată online la elefant.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *