Vaccinarea multiplă, într-o singură vizită la medic, nu este sigură!

ABSTRACT
Deși autoritățile din domeniul sănătății, inclusiv Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), susțin că vaccinurile copilăriei sunt sigure și recomandă combinarea vaccinurilor multiple în timpul unei singure vizite la medic, o revizuire a datelor din Sistemul de Raportare a Efectelor Adverse (VAERS) arată existența legăturii între numărul de vaccinuri administrate simultan și probabilitatea spitalizării sau a decesului pentru o reacție adversă. Se mai arată și faptul că vârsta mică la momentul reacției adverse este asociată cu un risc mai mare de spitalizare sau deces.
CONTEXTUL
În anii 1980 producătorii de vaccinuri au fost de multe ori învinuiți de părinții copiilor vătămați pe viață sau au decedat în urma vaccinării. După ce au plătit milioane de dolari în aceste procese, producătorii de vaccinuri au fost pregătiți să renunțe la producerea vaccinurilor, cu excepția cazului în care guvernul federal le-a acordat imunitate față de verdictele juriului.
În 1986, ca răspuns la amenințarea producătorilor pharma de a inchide fabricile de vaccinuri, Congresul a adoptat Legea Națională a Accidentului în urma Vaccinului Copilăriei (NCVIA), protejând producătorii de vaccinuri de cele mai multe raspunderi financiare asociate cu produsele lor. În cadrul programului NCVIA, Programul național de compensare a vătămărilor provocate de vaccinuri (VICP) a fost creat pentru a asigura arbitrajul rentabil pentru cererile de vătămare a vaccinurilor. Producătorii de vaccinuri nu mai pot fi acționați în justiție într-o instanță de stat sau federală pentru daune rezultate din vătămarea sau decesul cauzat de vaccin, cu excepția cazului în care o cerere de compensare în temeiul noului program este depusă și refuzată.
Compensația din cadrul programului este plătită de o taxă de 75 de cenți pentru fiecare vaccin achiziționat. (ROR-ul conține trei vaccinuri, deci taxa este de 2,25 USD.) Banii intră într-un fond fiduciar gestionat de Departamentul de Trezorerie al SUA. Începând cu 1 martie 2016, mai mult de 3,2 miliarde de dolari au fost deja plătite, majoritatea pentru a compensa părinții ai căror copii au fost grav vătămați sau au murit după administrarea vaccinurilor. Astăzi, producătorii de vaccinuri nu numai că fac milioane de dolari anual din afacerea lor lucrativă, dar au fost descurajați să producă vaccinuri mai sigure, deoarece sunt protejați de răspundere atunci când produsele lor obligatorii dăunează consumatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *