Suedia spune Nu abuzului obligativității vaccinării!

Vaccinarea obligatorie este evident o crimă împotriva drepturilor omului, iar vaccinurile amenință sănătatea omenirii. Spunem NU abuzului vaccinării!
Legile, constituțiile, chartele, tratatele și declarațiile internaționale interzic vaccinarea obligatorie și tratamentul medical forțat, împotriva voinței pacientului
Acest articol conține documentația necesară părinților care se opun vaccinării copiilor lor pentru ai proteja de abuzurile instituțiilor Statului. Totodată, acest articol a fost scris pentru a fi utilizat de părinții care doresc să se confrunte cu unitățile de învățământ și autoritățile care impun schema obligatorie de vaccinare, pentru a le arăta că prin această impunere încalcă o mulțime de convenții și că pot fi chemați în instanță pentru abuz.

Aici puteți citi argumentele legale și științifice care au stat la baza deciziei parlamentului din Suedia de a refuza orice formă de proiect de lege a obligativității vaccinării.

Raportul complet al Parlamentului Suedez îl găsiți aici.

“NHF Suedia a trimis o scrisoare Comitetului şi a explicat că va încălca Constituţia noastră dacă am introduce vaccinări obligatorii aşa cum a fost prezentat în moţiunea lui Arkelsten. Mulţi alţii au trimis şi corespondenţă şi mulţi cetăţeni au chemat Parlamentul şi politicienii. Politicienii au observat cu siguranţă că există o rezistenţă masivă la toate formele de constrângere în ceea ce priveşte vaccinările .

“NHF Suedia arată, de asemenea, cât de frecvente sunt reacţiile adverse în funcţie de rata la care FASS specifică în prospectul vaccinului MMR, atunci când vaccinezi un grup un an întreg. În plus, trebuie să ţineţi cont de faptul că fiecare grupă de vârstă va primi de două ori vaccinul MMR, astfel încât efectele secundare sunt dublate. Nu trebuie să uităm că, în plus, alte liste de reacţii adverse se aplică pentru alte vaccinuri.

“În scrisoare, am inclus chiar şi o listă extinsă a aditivilor găsiţi în vaccinuri – substanţe care nu sunt alimente pentru sănătate şi cu siguranţă nu aparţin sugarilor sau copiilor. De asemenea, am inclus pentru parlamentari o lista descurajanta de studii care demonstreaza ca vaccinarea este o idee proasta “.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *