Procesul Pojarului

Curtea Superioara din Stuttgart a dat castig de cauza biologului dr. Stefan Lanka in celebrul “proces al pojarului”.

Prima etapa a “procesului pojarului”, cea de la tribunalul regional din Ravensburg, a fost absolvita cu un verdict suspect de rapid, care insa a lasat in mod surprinzator (si poate intentionat) niste usi deschise spre un drum juridic care a dus pana la Curtea Constitutionala din Karlsruhe, unde legea este inca lege.

urmeaza luarea de pozitie a biologului Stefan Lanka dupa prima infatisare din aprilie 2014.

PROCESUL
In data de 24.11.2011 am publicat pe internet un newsletter, in care am oferit 100.000€  persoanei care poate prezenta o lucrare stiintifica in care sa fie dovedita existenta pretinsului virus al pojarului si in care sa fie indicat diametrul acestui virus.

Ca premisa obligatorie pentru ca premiul sa poata fi revendicat pe cale juridica, am indicat prevederile Legii protectiei impotriva infectiilor (Infektionsschutzgesetz, IfSG) si in baza acestei legi am motivat de ce lucrarea solicitata trebuie sa provina de la Institutul german Robert Koch. Potrivit acestei legi, incepand cu data de 1.1.2001 Institutul Robert Koch este obligat sa practice o cercetare autonoma in raport cu cauzele pretinselor boli infectioase si sa faca publice rezultatele acestei cercetari.

In calitate de doctor in biologie si expert in acest domeniu, precum si ca descoperitor de ”virusuri” (eu am izolat din mare primul virus gigantic, despre care se stie astazi ca din el provin nucleele propriilor noastre celule), stiam ca Institutul Robert Koch nu putea produce astfel de studii, intrucat nu exista virusuri patogene si, conform biologiei, nici nu au cum sa existe.

Povestea acestui proces a inceput cand am fost de mai multe ori abordat (din partea justitiei federale) in legatura cu ce s-ar putea face si ce ar trebui facut pentru a impiedica obligativitatea vaccinarii rujeolice, solicitata frecvent in presa. Un procuror, care isi daduse seama ca teoriile infectioase sunt gresite si periculoase, m-a incurajat sa scot de la naftalina o idee de-a mea mai veche, aceea de a organiza un concurs cu premiu despre existenta unui virus patogen.

Revenim cu detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *