Imunizarea și autismul

Adjuvantul de aluminiu și imunizarea

Creierul și sistemul imunitar se dezvoltă împreună în primii ani de viață. “Citokinele” sunt substanțele chimice utilizate de sistemul imunitar pentru comunicare, dar ele ajută și la dezvoltarea creierului. Imunizarea de la o infecție sau un vaccin poate provoca creșterea citokinelor în creier, perturbând astfel dezvoltarea creierului. În mod specific, imunizarea poate provoca leziuni cerebrale pe toată durata vieții și boli psihice, inclusiv autism, convulsii / epilepsie și schizofrenie.

Imunizarea este recunoscută ca fiiind un model valabil pentru autism, schizofrenie și alte afecțiuni. Cercetările au identificat interleukina-6 (IL-6) și interleukina 17a (IL-17) ca citokine specifice responsabile pentru autism. IL-6 la niveluri scăzute este necesar pentru dezvoltarea creierului sănătos, dar nivelul crescut de IL-6  în timpul dezvoltării creierului (în primii ani de viață) cauzează autism.

Activarea imunității la sugari poate provoca leziuni cerebrale. Acest lucru se datorează faptului că creierul se dezvoltă pe durata mai multor ani după naștere. De exemplu, formarea sinapsei, care este întreruptă de IL-6, este cea mai intensă la vârsta de 0-2 ani, când se administrează vaccinurile din schema națională de vaccinare. Imunizarea timpurie (în primii doi ani de viață) provoacă numeroase anomalii asociate cu autismul: disfuncția mitocondrială, pierderea celulelor Purkinje, disbioza microbiomică, inflamația cronică a creierului și autoimunitatea. Se stabilește dincolo de orice îndoială că autismul este cauzat de procesul de imunizare și mai exact de IL-6 / IL-17.

Vaccinurile sunt concepute pentru a produce imunizarea. Dar întrebarea se este, pot vaccinurile să provocă imunizarea în creier? Pot vaccinurile să inducă IL-6 în creier? Răspunsul la aceste întrebări este DA. Adjuvantul de aluminiu din vaccin poate ajunge în creier și să rămână acolo, provocând inflamația creierului pe termen lung.

Puteți citi tot articolul aici. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *