Descoperirea legăturii dintre ţesuturile fetale din vaccinuri şi autism

Dr. Deisher a declarat în interviul său că a privit îndeaproape creşterea ratei autismului din Marea Britaniei în legătură directă cu vaccinul ROR (rujeolă, rubeolă, oreion)

Descoperirile ei, care nu au fost facute public, au relevat faptul că producătorii vaccinului ROR, în anul 1988, au schimbat la acel moment cultura celulară de la cea animală la cea prelevată din fetuşi avortaţi.

Aşadar a însărcinat unul din doctoranzii săi să cerceteze problematica mai amănunțit și să comparerata autismului cu folosirea celulelor fetale umane în vaccinuri. Astfel a descoperit că de fiecare dată când producătorii introduceau celule umane în vaccinuri, rata autismului creştea.

Explicaţia ei a fost următoarea: Vaccinurile fabricate utilizând celule fetale umane conţin AND rezidual fragmentat şi este posibil ca aceste fragmente să contamineze genomul copilului injectat şi ar perturba gena normală, ceea ce duce la fenotipuri cu autism. Nu numai celulele umane deteriorate dar şi celulele umane sătănoase pot să ia ANDul străin spontan. ADNul străin preluat de om în celulele va fi transportat în nuclee şi va fi integrat în genomul gazdei modificându-i fenotipul. Prin urmare ADNul fetal uman rezidual ale cărui fragmente se găsesc in vaccin poate fi una dintre cauzele tulburării de spectru autist.

Interviul il puteti viziona aici. 

Studiul il puteti citi integral aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *