Aluminiu din vaccinuri este dăunător

ABSTRACT
Aluminiu este o neurotoxină, și totuși sugarii și copilașii sunt injectați în mod repetat cu adjuvanți de aluminiu din mai multe vaccinuri în perioadele critice de dezvoltare a creierului. Numeroase studii oferă dovezi credibile că aluminiul afectează în mod negativ funcțiile biologice importante și poate contribui la tulburările neurodegenerative și autoimune. Este imposibil să predeterminăm ce bebeluși vaccinați vor suferi în urma otrăvirii cu aluminiu. Sănătatea publică are nevoie de opțiuni pentru prevenție fără aluminiu!

INTRODUCERE

Din 1999 până în 2002, mai multe vaccinuri care conțin mercur au fost eliminate treptat din programul de imunizare din schema de vaccinare a copilăriei. Producția de vaccinuri pentru copii cu thimerosal a încetat în 2001, dar cele care nu au trecut data de expirare au rămas pe piață până în ianuarie 2003. Au fost înlocuite cu vaccinuri cu conținut scăzut de mercur sau “fără timerozal”. În anii care au urmat, ratele de autism au continuat să crească, determinând autoritățile din domeniul sănătății să afirme că autismul nu este legat de mercurul din vaccinuri și că politicile de vaccinare sunt sigure și adecvate. (Dacă mercurul din vaccinuri a contribuit la autism, ar fi scăzut după ce mercurul a fost eliminat.) cu toate acestea, în 2002, în timpul așa-numitei perioade de eliminare progresivă, Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a adăugat de fapt două doze de vaccinuri anti-gripale care conțin mercur în schema de vaccinare pentru toți copiii cu vârste între 6 și 23 luni.  Doi ani mai târziu, CDC a adăugat, de asemenea, la lista persoanelor recomandate în mod oficial și în mod activ femeile gravide în primul trimestru de sarcină să primească vaccinuri anti-gripale, chiar dacă o majoritate de doze disponibile conțin mercur.

În plus față de aceste acțiuni discutabile din timpul mediatizatei ‘perioade de eliminare a mercurului’, în februarie 2000 au fost adăugate, la schema de vaccinare a copilăriei, patru doze ale unui nou vaccin pentru pneumococ cu un conținut ridicat de aluminiu iar în 2005, au fost adăugate alte două doze pentru vaccinul anti hepatita A care, de asemenea, conțin aluminiu. Aceste modificări ale programului de vaccinare au dus la o creștere substanțială a dozelor de vaccin care conțin aluminiu – de la 10 la 16 injecții – pe care bebelușii americanii le primesc până la vârsta de 18 luni.
Înainte de eliminarea mercurului (înainte de 2000), bebelușii primeau 3925 micrograme (mcg) de aluminiu în primul lor an și jumătate de viață. După ce vaccinurile pneumococice și hepatita A au fost adăugate în schema națională de vaccinare, copii americani au început să primească 4925 mcg de aluminiu în timpul aceleiași perioade de vârstă, o creștere de 25%. In 2011, CDC a recomandat ca femeile gravide să primească vaccinul pertussis (Tdap), care conține de asemenea aluminiu. Studiile arată că aluminiul traversează placenta și se acumulează în țesutul fetal.

Astfel, milioane de bebeluși în uter, sugari și copii mici au fost injectați și continuă să primească doze nenaturale de substanțe neurotoxice precum mercurul și aluminiul – mult după ce majoritatea părinților au fost manipulați să creadă că vaccinurile sunt purificate și sigure.

Aici puteți citi tot articolul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *